czyli bez jaj kurzych, bez mąki pszennej, bez cukru, bez proszku, bez sody, bez żadnych sztuczności, w CAŁOŚCI ABSOLUTNIE jadalny i zdrowy do bólu:)))
trójwarstwowy
z biszkoptu migdałowego na jajach przepiórczych i ksylitolu
nasączanego herbatą z syropem z agawy i libańską esencją z kwiatów pomarańczy
przełożony masą na bazie mascarpone: najpierw migdałową, potem waniliową
z góry polany dwiema warstwami domowej galaretki: z przetartych wiśni i cytrynową
udekorowany ciemnymi winogronami z Mołdawii
słowem... zdrowa rozpusta;P
przepisu brak, ale takie cudo mogę na życzenie zrobić:)))
Aż trudno uwierzyć, że nie jest tradycyjny.
OdpowiedzUsuńKonkurs z okazji tygodnia brytyjskiego w Lidlu! Szczegóły: http://www.magiccookingtime.pl/2014/06/konkurs-z-okazji-tygodnia-brytyjskiego.html
OdpowiedzUsuń