piątek, 12 lipca 2013

Mus porzeczkowy-malinowy

Mus porzeczkowy-malinowy z bananem i mleczkiem kokosowym - polecam:)

SKŁADNIKI (na 2 pucharki)
100 ml czarnych porzeczek
50 ml malin
2/3 banana
75 ml mleczka kokosowego
3 łyżki cukru trzcinowego

CO I JAK
Blendujemy, dekorujemy - u mnie świeża mięta i tarta gorzka czekolada.

Smacznego:)
  • Mleczko kokosowe da się kupić bez zbędnych dodatków. Co prawda w puszce mleczko się rozwarstwi, ale wystarczy zmiksować i gotowe. A kto chce, polecam zrobienie własnego mleczka kokosowego - to proste! Polecam ten przepis.

1 komentarz:

  1. przepychota! :) pozdrawiam i zapraszam na dania z grilla http://www.zgrilla.pl/grillowany-losos-z-truskawkami/

    OdpowiedzUsuń